ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Ροδόπης ιδρύθηκε το έτος 1932 και ήταν ο πρώτος Δικηγορικός Σύλλογος στην περιφέρεια της Θράκης. Την σημαντικότητα της ίδρυσης και λειτουργίας  του πρόσθεσε και η ύπαρξη του Εφετείου Θράκης που αποτελούσε και αποτελεί μέχρι σήμερα τον κεντρικό πυρήνα απονομής της δικαιοσύνης στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Στην ιστοσελίδα του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης μπορείτε να γνωρίσετε τον Πρόεδρο, το Διοικητικό Συμβούλιο και όλα τα μέλη μας, καθώς επίσης να έχετε συνολικές πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες και τους φορείς της Δικαιοσύνης. Επίσης μπορείτε να ενημερωθείτε για επίκαιρα θέματα της ισχύουσας νομοθεσίας και νομολογίας.

Η επίσκεψη και παροχή από μέρους μας κάθε πληροφορίας που μπορεί να γίνει χρήσιμη σε σας, ανοίγει ένα μεγάλο κύκλο επικοινωνίας μεταξύ μας και μας δίνει τα κίνητρα για να πετύχουμε σ’ αυτήν μας την προσπάθεια.

Για τον λόγο αυτό δημιουργήσαμε αυτό τον δικτυακό κόμβο ώστε μέσα από την σύγχρονη τεχνολογία να αποκτήσουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι πρόσβαση στο πλέγμα των υπηρεσιών μας, ανεμπόδιστα, ελεύθερα, δημιουργικά.

Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στον δικτυακό μας τόπο, όπου μπορείτε να γίνετε κοινωνοί και συμμέτοχοι της αναπτυξιακής μας προσπάθειας.

Κυμπαρίδης Γεώργιος
Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης

εμφάνιση φωτογραφιών
© 2008 Δικηγορικός Σύλλογος Ροδόπης | Νομικό Σημείωμα
Υλοποίηση © Πάτσαρης Σ. Παναγιώτης
+30 25310 31163
+30 25310 20589 Fax