Δημιουργήστε την προσωπική σας ιστοσελίδα!

Για πρώτη φορά ο Δικηγορικός Σύλλογος Ροδόπης προσφέρει σε όλα του τα μέλη τη δυνατότητα να δημιουργήσουν την προσωπική τους ιστοσελίδα στο διαδίκτυο ΔΩΡΕΑΝ για ένα χρόνο.

Πρόκειται για μια υπηρεσία που εξασφάλισε ο Δικηγορικός Σύλλογος Ροδόπης μέσω της εταιρείας IpHost και του Ευρωπαϊκού Μητρώου για Ονόματα Χώρου στο Διαδίκτυο (EURid).

Οδηγίες Χρήσης | Τεχνική Υποστήριξη: 210 5445900, info@iphost.gr
*Ο Δικηγορικός Σύλλογος Ροδόπης δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των ιστοσελίδων που θα επιλέξουν να αναρτήσουν τα μέλη τους. Το περιεχόμενο των ιστοσελίδων των μελών πρέπει να είναι σύμφωνο προς την κείμενη νομοθεσία (Κώδικας Δικηγόρων αρθ. 40 του N. 4194/2013, ΦΕΚ Α’ 208/27-9-2013). Η αποδοχή της προσφοράς από πλευράς των μελών συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή και των παραπάνω.

Συχνές Ερωτήσεις

 Πώς ενεργοποιώ την προσφορά;

Για να ενεργοποιήσετε την προσφορά μπείτε στο σύνδεσμο http://website.dsro.gr και ακολουθήστε τις οδηγίες που σας δίνονται στις φόρμες. Αναλυτικές οδηγίες για τη διαδικασία μπορείτε να βρείτε στο σύνδεσμο http://website.dsro.gr/odigies. Για οποιαδήποτε βοήθεια επικοινωνήστε με το support στο 210 5445900 ή αποστείλατε e-mail στο info@iphost.gr.

 Τι περιλαμβάνει η προσφορά;

Η προσφορά περιλαμβάνει την κατοχύρωση ονόματος (domain name) .eu, εφόσον είναι διαθέσιμο, ετήσιο πακέτο φιλοξενίας (web hosting 1GB χωρητικότητα και 100GB μηνιαία κίνηση δεδομένων) καθώς και τη δημιουργία προσωπικής επαγγελματικής ιστοσελίδας εύκολα μέσα από προεγκατεστημένα υποδείγματα (templates). Στην περίπτωση που το επιθυμείτε μπορούμε να σας μεταφέρουμε και να φιλοξενήσετε την ήδη υπάρχουσα ιστοσελίδα σας.

 Είναι δωρεάν;

Είναι εντελώς δωρεάν για 1 χρόνο. Στη συνέχεια μπορείτε να ανανεώσετε το domain, το hosting και να διατηρήσετε την ιστοσελίδα σας με συνολικό κόστος 50 ευρώ/έτος + ΦΠΑ.

Σε περίπτωση αξιοποίησης της προσφοράς για μεταφορά του υφιστάμενου website και domain σας στην IpHost (αλλαγή καταχωρητή) πιθανή ανανέωση του domain κατά τη διάρκεια του δωρεάν έτους φιλοξενίας είναι χρεώσιμη.

 Αν χρησιμοποιήσω την προσφορά, είμαι υποχρεωμένος να την ανανεώσω τον επόμενο χρόνο;

Όχι. Στο τέλος του δωρεάν 1ου χρόνου θα επιλέξετε αν επιθυμείτε να ανανεώσετε το domain, τη φιλοξενία και την ιστοσελίδα σας με συνολικό κόστος 50 ευρώ/έτος + ΦΠΑ.

 Έχω ήδη ιστοσελίδα, μπορώ να επωφεληθώ της προσφοράς;

Ναι. Μπορούμε να μεταφέρουμε την ήδη υπάρχουσα ιστοσελίδα σας εντελώς δωρεάν για τον πρώτο χρόνο. Μπείτε στη σελίδα http://website.dsro.gr και ακολουθήστε τις οδηγίες που σας δίνονται στη φόρμα "Δωρεάν Μεταφορά και Φιλοξενία υφιστάμενου Website".
Απαραίτητη προϋπόθεση για τη δωρεάν μεταφορά είναι η ύπαρξη πίνακα ελέγχου και στοιχείων εισόδου για τη διαχείριση της υφιστάμενης φιλοξενίας. Με την πραγματοποίηση του αιτήματος μεταφοράς, ένας τεχνικός της IpHost θα αξιολογήσει τις ανάγκες του website σας και θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.
Εάν μεταφέρετε το domain σας στην IpHost (αλλαγή καταχωρητή) πιθανή ανανέωσή του κατά τη διάρκεια του δωρεάν έτους φιλοξενίας είναι χρεώσιμη. Για οποιαδήποτε βοήθεια επικοινωνήστε με το support στο 210 5445900 ή αποστείλατε e-mail στο info@iphost.gr.

 Μπορώ να δημιουργήσω e-mail;

Ναι. Μέσω του cPanel μπορείτε να δημιουργήσετε όσους λογαριασμούς e-mail επιθυμείτε. Για οποιαδήποτε βοήθεια επικοινωνήστε με το support στο 210 5445900 ή αποστείλατε e-mail στο info@iphost.gr.

 Μπορώ να αλλάζω το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μου αφού την ανεβάσω Online;

Ναι. Μπορείτε να αλλάζετε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας όποτε το επιθυμείτε.

 Χρειάζομαι βοήθεια στη διαμόρφωση της ιστοσελίδας μου

Μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά με το support στο 210 5445900 ή να στείλετε e-mail στο info@iphost.gr, προκειμένου να σας λύσουμε όλες τις απορίες.

© 2008 Δικηγορικός Σύλλογος Ροδόπης | Νομικό Σημείωμα
Υλοποίηση © Πάτσαρης Σ. Παναγιώτης
+30 25310 31163
+30 25310 20589 Fax